Karrier tanácsadás középiskolásoknak

Karrier tanácsadás középiskolásoknak

16 évesen eldönteni merre tovább, a legtöbbször nehéz dolog.

 

Én 16 évesen annyira összezavarodtam, hogy abszolút elfordultam a tanulás felől. Úgy éreztem nem tudom felvállalni azt a döntést, "mi leszek ha nagy leszek".  Ez az érzés 22 éves koromig megmaradt. Csak egy dologban voltam biztos, abban hogy nem minden való nekem.... 

Rengeteg területen próbáltam ki magam, volt ahol csak pár hetet dolgoztam, volt ahol hónapokat....egyre csak kerestem az utamat...voltak megérzéseim mit is kellene csinálni, de valahogy úgy éreztem ez csak tévút lehet.....

  • úgysem lehet vele jól keresni
  • sokat kell majd dolgozni
  • a családom ellenzi majd
  • nincs benne jövőkép

Aztán egyik napról a másikra úgy döntöttem, elég volt. Nem hánykolódok tovább. Nem kellenek az átmeneti megoldások. Olyan munkát fogok végezni, amit akkor is csinálnék, ha holnap megnyerném az ötös lottót. 

De vajon lesz-e hozzá tehetségem? Kitartásom? Mi lesz, ha félúton kiderül mégsem megy?

 

Belevágtam.

Kereskdelemi hálózatok vezetése. 

Benzinkút-hálózat fejlesztés. 

Luxus - Ingatlanfejlesztés. 

Cégek válság menedzselése, képviselet ellátás. 

 

Azóta eltelt 27 év. 

Ezalatt maradtam ennél az álmomnál, és a mindennapjaimat tölti ki, hiszen nem dolgozom, hanem alkotok,  megálmodok és létrehozok. Rengeteg embernek fogtam a kezét már ezen az úton. Van hogy 1-2 tanáccsal, és van, hogy hónapokon át tartó fejlesztéssel.

Most van egy új álmom.

 

A Te 16 éves kezedet szeretném megfogni, és segíteni az utadat, hogy jóval hamarabb megtaláld a célod.

 

Ha úgy érzed Te is tanácstalan vagy és jól jönne egy olyan ember útmutatása aki nemcsak az üzleti életben lett sikeres, hanem járatos azokban a láthatatlan, Világot működtető folyamatokban amit a kvantumfizika, metafizika, buddhizmus ölelnek fel tanitásaikkal, és egy speciális elemzés keretében megismernéd mit "üzen" Neked  az Univerzum, mely irányba lenne érdemes keresgélned, akkor mutasd meg ezt az oldalt a szüleidnek, és vagy velük együtt, vagy irásos szülői engedéllyel kérj időpontot egy személyes konzultációra.

 

A tanácsadás 2 alkalomból áll.

1.alkalom 90 perc ismerkedő beszélgetés, információ gyűjtés

2.alkalom 90 perc elemzéssel egybekötött tanácsadás

Dij: 30.000 Ft

(anyagi nehézségek esetén kérj kedvezményt, helyzeted bemutatásával) 

 

KÖZÉPISKOLAI OSZTÁLYFŐNÖKÖKNEK

 

Tisztelt Osztályfőnök.

Amennyiben úgy érzi, hogy osztályának egységesen szüksége lenne segítségre a továbbtanuláshoz, a célok beállitásához, akár később egyéni támogatáshoz, kérjen egyedi lehetőséget, és az osztályfőnöki óra keretében szivesen meglátogatom óráját, és tartok motivációs előadást mindarról, amit érdemes tudnia egy mai 2.-3.osztályos középiskolásnak az üzleti életről, lehetőségekről, tisztességes piaci viszonyokról, álmokról és valóságról.

Az első előadás ingyenes!