Értékesítő fejlesztés- SPD / Spiritual Property Direction ®

Értékesítő fejlesztés- SPD / Spiritual Property Direction ®

„A hit, hogy valóra tudom váltani…jelenti azt, ami lehetővé teszi
erőm legjobb felhasználását, a legjobb eszköz megtalálását arra,
hogy erényeimet működésbe hozzam.”

(André Gide)

Habár jelenleg főként cégek vezetőjeként és tanácsadójaként tevékenykedem, életem jelentős részét fogja át a kereskedelem. Azt mondják kereskedőnek születni kell, nem lehet tanulni. Valamilyen szinten tudok azonosulni ezzel a nézettel, hiszen dolgoztam benzinkúton dolgozó kasszásokkal, benzinkutasokkal, vendéglátóegységekben dolgozó pincérekkel, ruházati üzletekben dolgozó eladókkal, ingatlan vagy autó értékesitőkkel, networkerekkel és azt tapasztaltam, hogy sokan nem azért végzik a szakmájukat mert örömet jelent számukra, hanem mert dolgozni kell valahol.

De vajon mi a különbség aközött, aki boldogan indul el reggel dolgozni, mert tudja hogy nap végén nyereséggel tér haza, és aközött, aki lógatja az orrát, mert valószinűleg ma sem adja el a házat/lakást/autót, vagy senki nem akar hozzá csatlakozni, és hiába tesz meg mindent, napról napra csökken a lelkesedése, mígnem egy napon már elfogy a lelkesedés….és azon a napon meghalt az üzlet is.

Aki kereskedőnek született-mert képes akár pincérként is még 2 desszeretet és 3 kávét rám beszélni- annak nincsenek ilyen félelmei, mert számára könnyen megy mindez. Valószinűleg nem is tudja megmondani mit csinál azért, hogy ennyire sikeres a területén.

Ugyanakkor mindez tanulható, fejleszthető. A legfontosabb kezelendő terület a HITRENDSZER.

Sok munka, tanulás, gyakorlás, de ha valaki nagyon akar valamit, azt el is tudja érni! Főként, ha van olyan vezetője, aki a HIT azaz a belső-hit birodalmába vezeti, és segít neki elhinni mindazt, amire esetleg magától nem képes.

Ezért hoztam létre ezt a kis támogatói képzést kifejezetten azoknak, akik az értékesítési szektor valamely területén tevékenykednek.

Mire számíthatsz?

  1. Átbeszéljük az általad alkalmazott technikákat, módszereket és feltérképezzük, hogy melyik az amelyik számodra nem működik, és melyek azok, amelyeket fejlesztve sokkal sikeresebb lehetsz (120 perc)
  2. Megnézzük egyéni spirituális utadat a következő évre, aminek segítségével látni fogjuk, melyik hónapban mire számíthatsz üzleti téren, mikor érdemes teljesen beleadnod mindent, és mikor érdemes inkább a háttérmunkával foglalkozni (90 perc)
  3. Meghallgatom pár kapcsolatfelvételedet és kielemzem számodra, mi az amit érdemes lenne benne változtatni, milyen szavak amelyek téged mozgatnak pozitivan, és melyek azok a személyes „erőmondatok” amik téged fejlesztenek napról napra, mintegy mantra. (120 perc)
  4. Megkeressük a számodra legideálisabb jövőképet, és kidolgozunk rá egy 12 hónapig tartó modellt, melyet érdemes követned, s amelyet könnyedén tudsz megvalósítani. (120 perc)

A Spiritual Property Direction® Program díja: 120.000 Ft (áfa mentes)

Az egyes programok -1 -4-ig - egyenként is igénybe vehetőek 35.000 Ft / tanácsadói óradíjjal.