Mire van szükséged modern, felvilágosult emberként, hogy eredményesebb lehess?

Az USA-ban már 30 éve elfogadott, hogy spirituális vezetőket alkalmaznak, akik nemcsak a vonzás törvényeiben járatosak, de ugyanakkor ők maguk is sikeres üzletemberek. Ez alapján gondolkodtam el rajta, hogy én hogyan tudnék segíteni azoknak, akik szeretnének hatékonyabbak és még sikeresebbek lenni ebben a kihívásokkal teli században. Igy hoztam létre, a Spiritual Life Control® System tanácsadói szolgáltatást.

Ki is az a Spiritual Life Instructor?

Olyan metafizikában, kvantum szemléletben, keleti tanitásokban járatos személy, aki segít:

1.)Pontosítani a céljaidat és vágyaidat

A legtöbben ugyanis nem igazán biztosak abban, hogy pontosan mit is szeretnének elérni adott tevékenységükkel, vállalkozásukkal. Az nem igazán hatékony, hogy „sokat keresni” Amikor viszont elérnek egy adott sikert, mégsem éreznek felszabadult boldogságot. A párkapcsolatuk tönkremegy vagy megromlik, és nehezen találják az egyensúlyt a siker és az élet között.

2.) Feltérképezi és elhárítja az akadályokat

A legtöbb akadály mélyen gyökeredzik az ügyfélben magában, és nem pedig a külvilágban. Sok olyan hitrendszer van bennünk, melyekről nem veszünk tudomást, mégis befolyásolják a hatékonyságunkat az életünk különböző területein. Hiszen ragaszkodunk a már megszokott dolgainkhoz, hiszen biztonságosabbnak ítéljük azt meg. Olyan tervet készítünk, ami segít átlépni ezeken a korlátokon.

3.) Megvalósítható tervet készít számodra

A láthatatlan törvények mentén. Azaz mindazt figyelembevéve, amiről írtam, készítünk egy olyan üzleti tervet, amelyben az univerzum íratlan törvényei nem ellened, hanem melletted fognak dolgozni. Biztosan ismersz olyan embereket, akiknek szinte „minden sikerül”. Ők azok, akik ezeket a törvényeket akár nem is tudatosan, de követik. Válj Te is álomgyárossá.

4.) Használati útmutatót ad

Mindegyikünk vágyott már rá, hogy bárcsak lenne egy használati utasításunk, amit fellapozva könnyebben tudnánk haladni az élet labirintusában. Ha tudnánk mi vár ránk a jövőben, mibe érdemes belevágni, mikor, és mik azok az időszakok, amik a vállalkozásnak nem kedveznek. Mindezeket hogyan kell a mindennapokban kiküszöbölni, hogyan lehet felkészülni a váratlan helyzetekre.

5.) Egyedi, személyre szabott tanácsokkal lát el

Az utolsó pont típusonként változik. Keresd meg azt a mentorálást, ami téged érdekel és olvasd el, még milyen egyéni támogatást kaphatsz.

„Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a Világban.” Gandhi

Mi a különbség a Life Coaching és a Spiritual Life Control ® között?

A különbség az, hogy az SLC ® Systemben a szellemi törvényeket alkalmazzuk, amelyek az egész világegyetem működését szabályozzák, -mint például a vonzás törvénye. Egy SLC System® tréner/ tanácsadó elmagyarázza neked, hogyan működnek ezek az alapelvek, és hogyan tudsz megbizonyosodni arról, hogy ezek az íratlan törvények neked dolgoznak, nem pedig ellened. Továbbá segít felismerni azokat az akadályokat, melyeket esetleg Te magad nem is látsz,  mégis folyamatosan visszahúznak a sikereség felé vezető úton.

A Spiritual Life Contorol tanácsadás olyan, mintha elolvasnék egy önsegítő könyvet?

Nem.

Az önsegítő könyvekkel ellentétben az  SLC ® System életvezető nem általános  tanácsokat ad, hanem konkrét életútra vonatkozót. Segít egy olyan terv elkészítésében, amely megfelel az Ön céljainak és kívánságainak, és támogatja Önt ebben a fejlődésben, nyomonkövetéses rendszerben, azaz 90 nappal a tanácsadást követően korrigál a javasolt technikákon, amennyiben az szükséges. Ezért össze sem lehet hasonlitani egy önfejlesztő könyvvel, amely általánosságokat mutat be, és nem végez ellenőrzést, hogy a gyakorlatban működik-e a technika amelyet átadott. Mint ahogy arra sincs garancia, hogy az ügyfél megértette és elsajátította e az olvasott információt. Épp ezért az SLC® System tanácsadó felelősségvállalást is nyújt, amely segít abban, hogy akkor is támogasson, ha a gyakorló az úton elkeseredettnek vagy motiválatlannak érzi magát.

A spirituális életmódon alapuló tanácsadás hasonló a terápiához?

Nem.

A SLC® életvezető szerepe az, hogy segítsen összpontosítani és áttekinteni a múltbeli mintákat, elemezze, hogy mikor érzi magát negatívan vagy félelemben, és segít átlendülni ezeken a mintákon és érzéseken úgy, hogy azok a jelenben már nem befolyásolják. Egy SLC ® életvezető megkérdezi, hogy mit szeretne elérni az  életben egy év múlva, vagy három év múlva, így segít az aktuális eredmények átalakításában olyan eredményekké, amelyeket szeretne elérni az életedben.

Az életvezető elsődleges szerepe az, hogy segítsen megtervezni egy olyan életet, amelyet igazán szeretsz élni, majd segít abban, hogy ezt az életet élő, lélegző valósággá változtassa.

Milyen előnyei lehetnek a spirituális edzővel való együttműködésnek?

Ha tudod, hogyan kell használni a siker láthatatlan, univerzális elveit, akkor minden könnyebbé fog válni. Képes leszel kapcsolatba lépni a valódi önmagaddal és az intuíciód bölcsességével, így felfedezheted valódi céljaidat, észreveheted a lehetőségeket, amelyeket eddig esetleg elmulasztottál. Azok a nehézségek, amelyek akár évek óta ismételik önmagukat az életedben, elmúlnak. Képes leszel bármi olyat létrehozni, amelyet életedben szeretnél, bármikor, amikor csak akarod.

  • Jövedelmező üzleti vállalkozás vagy karrier, amelynek lényege a szenvedély
  • Szerető lélektársi kapcsolat, támogató partnerrel
  • Élénk egészség és vonzó test, amelyben szeretsz élni
  • Olyan életmód, amely miatt szeretsz reggel felébredni

Megtanulod, hogyan teheted valósággá az álmaidat, gyorsabban, mint azt gondolnád.