Business Training-SLC / Spiritual BusinessCamp ®

Business Training-SLC / Spiritual BusinessCamp ®

 

„Az élet egy kép festését jelenti, és nem összeadást.”

(Oliver Wendell Holmes, JR.)

 

Hiánypótlóként szerettem volna létrehozni egy olyan maga nemében egyedi lehetőséget, ami kifejezetten az üzleti szektorban tevékenykedő embereknek szól. Messze menően más, mint a jelenleg Magyarországon megszokott vezetői tréningek. Ott elsősorban a közgazdasági modellek, piaci körképek, elemzések kerülnek porondra, melyekre valóban szüksége van egy jól informált vállalkozónak, vezetőnek.

Azonban a jelen Világ más irányban mozdul el. Sok vállalkozás került a csőd szélére, vagy ment tönkre azért mert nem tudták kezelni a váratlan nehézségeket melyeket akár a jelenleg megtapasztalt általános lezárás okozott. (pandémia)

Nyilván sok emberben felmerül a kérdés, hogyan lehetne ezt kivédeni. Én azt kérdezem helyette, hogyan lehet az, hogy egy vállalkozásom sem szenvedett bevétel csökkenést most sem, annak ellenére, hogy a szolgáltatói szektorban (vendéglátás, szállás) szektorban működik a többsége. 

Hogyan lehetséges az, hogy akkor amikor mindenki otthon várta a karantén végét és annak hatásait, addig én 3 új vállakozást inditottam útjára, melyek közül van milliárdos és van milliós nyereségvégű is....

Nincs varázslat. Másfajta látásmód. Egy sajátos problémakezelési technika, melyet az egyéni fejlesztéseimet át is szoktam adni a cégvezetőknek. 

Azoknak, akik 2020-ban szeretnének új üzleti vállalkozásba fogni, vagy szeretnének eredményesebbek lenni, egy kicsit be kell mélyedniük a kvantumfizika és metafizika világába is, hogy megértsék, pontosan hogyan is dolgoznak a "látók"....nem azok akik üveggömböket néznek, hanem akik előre tudják mi várható a piaci szektorban. Nem gazdasági modellek alapján, hanem az Univerzális törvények alapján, amelyek mindig minden helyzetben tökéletesen működnek.

 

 

Tehát ebben a 2 napban nem számolgatni fogunk és nem statisztikákat elemezni - arra ott van a többi vezetői tréning - hanem megtanulunk felkészülni a váratlanra, minden külső segítség nélkül. Megtanuljuk hogyan jelenik meg az anyagi fedezet ami szükséges az induláshoz, vagy a továbblépéshez. 

 

Teszem mindezt azzal a háttérrel, hogy 20 éve cégvezetőként, mentorként, tanácsadóként és kreatív elmeként ontom magamból az üzleti vállalkozásokat, és segítek másoknak üzleteik megvalósításában.

 

Briliáns üzletember lehet valaki úgy is, hogy képes az értékes, minőségi, fejlődésre serkentő kikapcsolódásra, időtöltésre anélkül, hogy a Maldív szigetekre utazna és milliókat költene.  Nyilván határokat feszegetek ezzel a hétvégével ebben a szektorban, de hiszem, hogy egyre nagyobb rétegnek van szüksége az értékekre. Az érték pedig nem a csillogásban van, hanem a tartalomban. Ezért nem csak pihenéssel töltjük ezt a pár napot, hanem üzleteléssel is, de most kicsit másképp. 

Azt is tudom, hogy egy nőtől sokkal nehezebb elfogadni az üzleti tanácsokat, egy újfajta látásmódot, de ígérem ez csak az első találkozás pillanatáig lesz így. Hamar megjön az érzés, hogy én talán kicsit más vagyok. Nem szebb, nem jobb, hanem úgymondanám komplexebb. Több tapasztalatom van az üzleti életben mint a férfiak többségének, és sokszor eredményesebb is. Épp ezért kifejezetten várom a hölgyeket is erre az üzleti konferenciára, hiszen talán tudok nekik is olyan új irányt mutatni, amellyel a jövőben sokkal eredményesebbek és kiegyensúlyozottabbak lehetnek.

 

 

Mitől különlegesebb?

Természetesen kereskedelmi menedzsernek tanultam, és ahogy mondani szokták, a legjobb kereskedő annak születik, nem azzá válik. Én minden bizonnyal ezzel a kereskedő kékvérrel születtem, ha van ilyen. De az elmúlt 20 évben 24 féle képzést végeztem el, melyek nemcsak a kvantumfizikát, keleti tanitásokat, metafizikát ölelik fel, hanem olyan lelki traumákat kezelő megoldásokat is, melyek az üzletemberek csupán 95%-ra jellemzőek.

Tehát a tréningek egyedisége abban rejlik, hogy rendkivül széles látókörre enged rálátni, ezzel is segítve az üzleti szektorban dolgozókat új szokások, új technikák bevezetésére az eredményességük, hatékonyságuk fejlesztéséhez.

Nem lehet elfelejetni, hogy a legnagyobb üzletembert is anya szülte, és pontosan olyan családi háttérrel rendelkezik, mint mindenki más. Épp ezért pontosan olyan epigenetikus traumái, vonalai vannak, mint a Föld lakosságának. Nincs kivétel. Ahogy az üzlet beindul, sok üzletember elfelejti azt, hogy Ő is csak egyszeri ember. Ebből származnak a problámák 80%-a később. Ha sikerül megtalálni azt az utat a lélekhez, amely megőrzi az üzletembert valós "Embernek", akkor a vállalkozások hatékonyabbak és szinte önmaguktól működnek.

 

Ebben tanácsot adni olyan szakemberek szoktak, akik egyaránt elismertek az üzleti életben és a metafizika világában is.
Az USA-ban mára már nincs is elismert üzletember, akinek nincs saját spiritual life tanácsadója.

 Jelen esetben én lennék ez az idegenvezető 20 éves gyakorlattal.

Minden business hétvégén lehetőséget kap 2 résztvevő, aki 30 percben bemutathatja saját üzletét, vállalkozását, és igy esetleg olyan értékes kapcsolatokra tehet szert az üzleti életben, melyre nem nyílna lehetősége másképpen, elfoglaltsága miatt. Azok akik jelentkeznek az üzleti hétvégére, jelzik hogy szívesen bemutatkoznának másoknak, és közülük kerül ki szavazásos alapon az a 2 ember aki projektoros vagy élőszavas előadást tarthat a többi résztvevőnek. Tehát ebben az esetben is más a megszokott konferenciáktól, hiszen nem csak az általam meghivott előadók szerepelnek, hanem azok is, akiket a résztvevők találnak érdekesnek.

Ezen kívül, minden alakalomra érkezik egy vezetői körökben elismert előadó, cégvezető, tréner aki szintén tart egy-két órás vezetői tréninget.

Minden szektorból érkezhetnek vállalkozók, vezetők, CEO-k, tulajdonosok akik szeretnének egy újfajta kapcsolati háló kiépítésében részt venni, és közben fejlődni is teljesen újfajta szemlélettel.

 

 

Mivel ez a hétvége 3 havonta megrendezésre kerül, ezért érdemes többször részt venni rajta, akár előadóként, akár hallgatóságként, hogy minél szélesebb legyen az ismerettségi kör, hiszen mindig másról lesz szó, más környezetben leszünk, más témákat érintünk.

Azok, akik részt vettek valamelyik egyéni fejlesztésemen, 20% kedvezményt kapnak.
Jelen hétvége helyszínen Budapesten kerül megrendezésre.
Program a a RÉSZLETEK fülön. 

 

Részvételi helyét 50% előleg megfizetésével tudja lefoglalni, melyről számlát állitok ki. A maradék dijat a helyszinen tudja kiegyenliteni, szintén számla ellenében. A költség üzleti tanácsadás cimén költségként elszámolható.

Részletek

 • Dátum:

  2020-10-24

 • Időpont:

  01:00

 • Helyszín:

  Hotel Fortuna HAJÓ (Budapest)

 • Ár : 75 000 Ft
 • Megjegyzés : Üzletkötők, cégvezetők...mindenki, akit érdekelnek az új üzleti stratégiák, melyek már a coaching beépülését is tartalmazza és egyedivé teszi, személyre szabja a sikert. 20 éves cégvezetői múlt!

Balázs Krisztina

Balázs Krisztina

A Spiritual Life Coaching és Spiritual Property Direction képzés alapítója


+36 (70) 409 1300

coaching@spiritual-life.hu

Program

Érkezés

11:00

Bevezető megnyitó

12:00 - 13:00

Ebéd

13:00 - 14:00

Előadások

15:00 - 19:00

Vacsora

19:00

Ismerkedő est, előadások

20:00 - 23:00

Reggeli

08:00

Előadások

10:00 - 13:00

Ebéd

13:00 - 14:00

Záró előadás

14:00 - 16:00